Projecten

Projecten

Omgevingswerken architectenbureel

TERUG

Deze functionele en onderhoudsvriendelijke parking met wintergroene bodembedekkers en hagen zorgt voor een groene omgeving doorheen het ganse jaar.

Bij de omgevingwerken van dit architectenbureau werd gekozen voor een natuurlijk strakke parking met open verharding. Er werd gekozen voor een functionele en onderhoudsvriendelijke omgeving waarbij het gras tussen de betongrasdallen samen met de wintergroene bodembedekkers en hagen zorgen voor een groene omgeving doorheen het ganse jaar. De combinatie van het contrasterende Viniet siergrind en onderliggende nida-gravel platen versterken de strakke lijnen van het gebouw. Achteraan werden de hoogteverschillen opgevangen met betonnen traptreden en keermuren, die opnieuw het strakke karakter van het gebouw benadrukken. De open ruimte met zicht op de velden werd achteraan visueel versterkt door het natuurlijke gazon.